Neonmedia Oy - Suoramedia Luukkunen

Tiedot

Hyödynnä suoramainontaa uudella tavalla.

Luukkunen on uusi suoramainontamedia, jonka avulla teet suoramainontaa ilman tavallisia jakelu- ja painokustannuksia. Maksat vain pinta-alan mukaan.

Luukkunen on saatavilla tällä hetkellä Kainuun, Oulun seudun sekä Rovaniemen jakelualueilla.

Luukkusessa on aidosti isot ja mukavat mainospaikat.

Luukkunen julkaistaan vanhan sanomalehden koossa (broadsheet) 400 mm x 560 mm, minkä myötä mainostajalla on käytössä tuplaten pinta-alaa esim. tabloidiin verrattuna.

Tulostus tehdään premium tason paperille, jossa värisävyt erottuvat entistä paremmin sekä paperi on hieman jämäkämpää, jonka myötä sitä miellyttävämpi lukea.

Seuraavat jakelupäivät ovat vuonna 2022: 12.10/9.11/7.12.

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Neonmedia Oy - Suoramedia Luukkunen

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.