Digitaalinen bussipysäkkimainonta Järvenpäässä

Järvenpää haltuun! Nyt se onnistuu digitaalisella bussipysäkkimainonnalla

Haluatko tavoittaa Järvenpään keskustan alueella liikkuvat ihmiset? Digitaalinen bussipysäkkimainonta on uusi erinomainen mainosvaihtoehto, jolla voit puhutella kuluttajia Järvenpään keskustassa.

 

Pysäkkimainonnan kohdentaminen

Digitaalisen bussipysäkkimainonnan avulla mainoksen kohdentaminen käy helposti. Voit valita mainoksesi näkymään esimerkiksi tietyillä pysäkeillä tai koko Järvenpään mainosverkoston alueella. Bussipysäkit sijaitsevat vilkasliikenteisillä paikoilla, jolloin mainoksen tavoittama yleisöpotentiaali on erittäin merkittävä. Mainosnäytöt on sijoitettu siten, että ne näkyvät sekä autoilijoille, kevyelle liikenteelle (jalankulkijat ja pyöräilijät), että julkisen liikenteen käyttäjille. Mainosaineistoon liittyvillä valinnoilla pystyt entisestään tarkentamaan kenelle haluat ensisijaisesti viestisi osoittaa. Esimerkiksi suurella fontilla ja ytimekkäällä 3-5 sanan viestillä puhuttelet paremmin ohi ajavia autoilijoita kun taas pysäkillä linja-autoa odottavat ihmiset ehtivät tutustua pidempäänkin mainosviestiin. 

 

Pysäkkimainonnan kustannustehokkuus

Digitaalisen bussipysäkkimainonnan ominaispiirteitä ovat lisäksi ajantasaisuus. Mainosten päivittäminen on mahdollista tarvittaessa jopa reaaliajassa. Pysäkkimainonta on myös kustannustehokasta ja se toimii erinomaisesti sekä brändinäkyvyyden lisäämisessä että enemmän taktisessa toimintaan kehottavassa mainonnassa. Pysäkkimainonta näkyy päivittäin tuhansille Järvenpään alueella palvellen useita mainonnan tavoitteita samanaikaisesti.

 

Pysäkkimainonnan ostaminen

Yhteenvetona digitaalinen bussipysäkkimainonta tarjoaa kustannustehokkaan tavan tavoittaa haluttu kohdeyleisö Järvenpään kaupungin keskustassa edistäen mainostavan yrityksen tunnettuutta sekä mainostettavan tuotteen tai palvelun myyntiä. 

Voit nyt ostaa Järvenpään keskustaan bussipysäkkimainontaa kätevästi ja kattavasti Medianista. Tutustu Järvenpään keskustan mainosvaihtoehtoihin:


Mainonta Järvenpään keskustassa > 

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.