Artikkelit

Eurovaalimainonta 2024: Tehokkaimmat strategiat ja kanavat
  • 30. tammikuuta 2024

Eurovaalimainonta 2024: Tehokkaimmat strategiat ja kanavat

Tervetuloa lukemaan opastamme eurovaalimainonnasta, joka on suunniteltu erityisesti eurovaalimainostajille, kuten puolueille ja eurovaaliehdokkaille.


Mainostaja: Tavoita yli 200 000 korkeakouluopiskelijaa Suomen suurimmalla opiskelijaetupalvelulla –
  • 25. tammikuuta 2024

Mainostaja: Tavoita yli 200 000 korkeakouluopiskelijaa Suomen suurimmalla opiskelijaetupalvelulla – valtakunnallisesti ja paikallisesti!

Kun kohderyhmänäsi on korkeakouluopiskelijat ja toisen asteen opiskelijat. Kun haluat tavoittaa erityisesti nuoria opiskelevia aikuisia, Slice on oikea palvelu.


Mainostaja: Tamperelaisten opiskelijoiden tavoittaminen on nyt helppoa!
  • 09. marraskuuta 2023

Mainostaja: Tamperelaisten opiskelijoiden tavoittaminen on nyt helppoa!

Nyt tavoitat Tampereen alueen korkeakouluopiskelijat tehokkaasti verkossa, somessa ja kampuksilta! Yli kaksikymmentätuhatta aktiivista opiskelijaa..


Uutta digitaalista ulkomainontaa Oulussa
  • 23. lokakuuta 2023

Uutta digitaalista ulkomainontaa Oulussa

Onko kohderyhmänäsi Oulun keskustassa kulkevat kuluttajat? Mainostaminen Oulun keskustassa digitaalisilla mainosnäytöillä tavoittaa kymmeniä tuhansia ihmisiä


Digitaalinen bussipysäkkimainonta Järvenpäässä
  • 19. lokakuuta 2023

Järvenpää haltuun! Nyt se onnistuu digitaalisella bussipysäkkimainonnalla

Haluatko tavoittaa Järvenpään keskustan alueella liikkuvat ihmiset? Digitaalinen bussipysäkkimainonta on uusi erinomainen mainosvaihtoehto


Millainen on hyvä mainos? 1+4 vinkkiä mainostajalle
  • 09. joulukuuta 2022

Millainen on hyvä mainos? 1+4 vinkkiä mainostajalle

Millainen on hyvä mainos? Kysymys on ollut ajankohtainen markkinoinnin ja mainonnan alalla siitä asti kun ensimmäiset mainokset julkaistiin papyruskaisloihin.


Mitä haluaisit kertoa porilaisille? Anna pylväiden puhua puolestasi!
  • 03. elokuuta 2022

Mitä sinä haluaisit kertoa porilaisille? Anna pylväiden puhua puolestasi!

Pylväsmainonnalla kasvatat tehokkaasti tunnettuutta ja myyntiä, hankit uusia asiakkaita sekä pysyt porilaisten mielessä! Anna pylväiden puhua puolestasi!


Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu
  • 08. kesäkuuta 2022

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu - Tavoita raviurheilusta ja ratsastuksesta kiinnostuneet kuluttajat

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein media, joka tarjoaa laadukasta ja ajantkohtaista sisältöä ravi- ja ratsastusurheilusta kiinnostuneille.


Alueellisesti kohdennettu digimainonta kotimaisissa medioissa on nyt helposti ostettavissa
  • 14. maaliskuuta 2022

Alueellisesti kohdennettu digimainonta kotimaisissa medioissa on nyt helposti ostettavissa

Alueellinen digimainonnan kohdentaminen on nyt helppoa. Vilkas Media on paketoinut kotimaisten medioiden laadukkaat digimediat helposti ostettavaan muotoon.


Porrasnäytöt Oulussa
  • 22. helmikuuta 2022

Porrasnäytöt Oulussa tavoittaa oululaiset kuluttajat uudessa mainosympäristössä - asuinkerrostalojen rappukäytävässä

Uusi ulkomedia Oulussa - yli 100 porrasnäyttöä tavoittaa oululaiset asiakkaasi Oulussa uudenlaisessa mainosympäristössä - asuinkerrostalojen rappukäytävässä.


Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.