Mediani -varausjärjestelmällä hallitset kaikki mediavälineet digitaalisista ulkomainosnäytöistä staattisiin mainospintoihin sekä promootio- ja myyntipaikkoihin. Varausten hallinta toimii selaimessa ja joustaa tarpeen mukaan olipa hallittavia kohteita yksi tai tuhansia.

Kaikki mainosvälineet

Perinteiset ulkomainospaikat, digitaaliset mainosvälineet, promootio- ja myyntipaikat sekä kaikki muut määräpaikat hallitset kätevästi yhdellä työkalulla.

Myyntikanavat

Varausjärjestelmä tukee kaikkia myyntikanavia. Automatisoi varaukset sähköisistä myyntikanavista tai varaa itse myymäsi aikajaksot.

Käyttäjät

Mediani -varausjärjestelmän avulla varaustieto on koko tiimin tai valittujen henkilöiden käytettävissä. Voit myös näyttää ostajille ovatko heitä kiinnostavat paikat varattavissa.

Päätelaitteet

Mediani -varausjärjestelmän avulla varaustieto on saatavilla kaikkialla ja kaikilla laitteilla, myös mobiilissa. Aina.

Kartta

Voit asettaa mainosvälineet ja muut resurssit kartalle ja hakea yksittäiset mainospinnat tai vapaana olevat sarjat valitsemaltasi aikajaksolta.

Data

Mediani -varausjärjestelmän rapotointi- ja analytiikkatyökalujen avulla johdat myyntiä. Esimerkiksi kapasiteetin käyttöastetiedon avulla seuraat varaustilanteen kehittymistä reaaliajassa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita
Pyydä esittely +358 44 986 1636

Mediani -varausjärjestelmällä hallitset mainos-, promootio- ja myyntipaikkojen varaukset näppärästi suoraan selaimessa. Pyydä maksuton esittely, niin katsotaan yhdessä miten se käytännössä toimii.

thumb Jesse Heimonen
Co-founder / Mediani