Mainonta nuorten aikuisten tärkeiden valintojen aikaikkunassa – Nappaa mainospaikkasi sotilaskodeiss

Mainonta nuorten aikuisten tärkeiden valintojen aikaikkunassa – Nappaa mainospaikkasi sotilaskodeissa

Haluatko tavoittaa nuoret, täysi-ikäiset tulevaisuuden tekijät, jotka ovat juuri itsenäisen elämän kynnyksellä ja monien tärkeiden valintojen äärellä? Kuuluuko brändisi kohderyhmään esimerkiksi opiskelupaikkaa hakevat nuoret, ensimmäisiä omia sähkö-, vakuutus-, tietoliikennesopimuksia tai asumiseen liittyviä valintoja tekevät nuoret aikuiset?

Sotilaskotimedia tarjoaa mainostajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden puhutella laajaa aktiivista nuorta kohderyhmää valtakunnallisesti eri puolilla Suomea.

 

Sotilaskoti-Media – Uusi tapa tavoittaa Suomen nuoria aikuisia

Sotilaskotimedia tuo mainostajat lähelle varusmiesten ja kantahenkilökunnan arkea 20 medianäytön verkostolla, joka kattaa sotilaskodit ympäri Suomen. Nämä digitaaliset näytöt tarjoavat monipuolisen ja dynaamisen viestintävälineen, joka yhdistää mainonnan ja tiedotuksen tehokkaalla tavalla. 
Mainoskanavana sotilaskodit tarjoavat yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden tavoittaa varusmiesten lisäksi samalla myös muita kiinnostavia kohderyhmiä, kuten varuskuntien kantahenkilökunta, reserviläisiä ja viranomaisia. 

 

Medianäyttöjen vaikuttavuus – Viesti joka huomataan

  • 10 sekunnin mittaisia mainoksia tai tiedotteita
  • Jatkuva 100 sekunnin mainoskierto.
  • 24 medianäyttöä
  • 20 eri sotilaskotia 
  • Arkipäivisin vähintään 20 000 henkilöä näyttöjen vaikutusalueella
  • Yksittäisen mainoksen voi nähdä 36 kertaa tunnin aikana.

 

Sotilaskoti – Täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja kotoisuutta

Sotilaskoti on paljon enemmän kuin pelkkä lepopaikka. Se on varusmiehille "vihreä keidas", jossa he voivat rentoutua, tavata ystäviä, pitää yhteyttä läheisiinsä ja käyttää monipuolisia palveluita, kuten kirjastoa, pelikoneita ja mobiililatauspisteitä. 

  • Tarkka kohderyhmä: Varusmiehet, kantahenkilökunta, reserviläiset ja muut sotilaskodin käyttäjät muodostavat laajan ja monipuolisen kohderyhmän, johon mainostajien on nyt mahdollista vaikuttaa.
  • Näkyvyys: 20 kappaletta 42-tuumaista medianäyttöjä varmistavat, että mainokset ja viestit ovat hyvin esillä ja selkeästi nähtävillä kaikille sotilaskodin kävijöille.
  • Sijainti: Mainos tavoittaa laajan yleisön ympäri Suomen, sillä mainoksesi näkyy laajasti Suomen eri sotilaskodissa. 
  • Helppo hallinta: Mainosten tilaaminen ja materiaalien hallinta on tehty käyttäjäystävälliseksi: valitset vain kampanjapäivät, toimitat valmiin mainosmateriaalin ja kampanja on valmis aloitettavaksi 

 

Mobiililataus ja mainosnäyttö – Yhdistelmä käytännöllisyyttä ja mainonnan näkyvyyttä tekee viestinnästä erityisen tehokasta.

Yksi Sotilaskotimedian mainospaikkojen houkuttelevimmista ominaisuuksista on mobiililatauspisteet. Latauspisteet tarjoavat varusmiehille mahdollisuuden ladata mobiililaitteitaan sotilaskotivierailun aikana, samalla kun he saavat käytännössä jakamattoman huomion medianäytöiltä, jotka sijaitsevat strategisesti latauspisteiden yhteydessä.


Lue lisää ja varmista paikkasi Suomen sotilaskodeissa!

Sotilaskotimedia on uuden ajan väline, joka tuo mainonnan ja viestinnän lähelle Suomen asevelvollisten ja kantahenkilökunnan arkea. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – varmista oma paikkasi ja tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti ja vaikuttavasti!

https://mediani.fi/sotilaskoti-media/

Lisätietoja saat Medianin asiakaspalvelusta sähköpostitse info@mediani.fi tai puhelimitse: +358 44 986 1636.


Lue myös:
Hiki kuuluu kentälle - Ei seurakumppanuuksien hankintaan ja hallintaan
Mainostaja: Tavoita urheiluihmisiä Suomesta – Seurajoukkueiden mainospaikat avaavat uusia mahdollisuuksia

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.