Mainostaja: Tamperelaisten opiskelijoiden tavoittaminen on nyt helppoa!

Mainostaja: Tamperelaisten opiskelijoiden tavoittaminen on nyt helppoa!

Nyt tavoitat Tampereen alueen korkeakouluopiskelijat tehokkaasti verkossa, somessa ja kampuksilta! Yli kaksikymmentätuhatta aktiivista opiskelijaa odottaa mainontaasi! Mainonta näkyy ja vaikuttaa opiskelijan arjessa, oppilaitoksissa ja vapaalla.

 

Tehokkaat tavat tavoittaa opiskelijat Tampereella

Kun tavoitteena on puhutella opiskelijoita, onnistuu se nyt monissa eri kanavissa ja eri tavoilla. Tavoitat opiskelijat heidän etsiessään opiskelija-alennuksia, asuntoja, töitä, palveluita ja tapahtumia, eli heihin kohdistuvaa mainontaa!

Laajat mainonnan ja viestinnän mahdollisuudet palvelevat aina paikallisesta taktisesta mainonnasta valtakunnalliseen tunnettuuden rakentamiseen.

Mainoskanavia voi hyödyntää koko lukuvuoden ajan kestävään viestintään tai suunnitella mainontaa kampanjoittain. Usein toimivimmat ratkaisut löytyvät yhdistelemällä eri kanavien näkyvyyksiä huomioimalla kohtaamisympäristön.

 

Monikanavaisuus ja mainonnan monet mahdollisuudet Tampereella

Mainosviestien määrä kasvaa jatkuvasti, erityisesti nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa. On entistä haastavampaa saada oma viesti perille ja toimimaan. Opiskelijoiden käyttämissä kanavissa ja palveluissa markkinointi huomataan. Jos haluat tehdä kauppaa, esimerkiksi alennus saa opiskelijan liikkeelle.

Laajemmissa mainoskokonaisuuksissa on valmiiksi mietitty tapoja vaikuttaa ja rakentaa suhde opiskelijan kanssa yhdistelemällä eri kanavissa, eri tavalla ja eri aikoina viestejä ja toimintoja.

Yksittäinen erinomainen tapa tavoittaa opiskelijat staattisella mainonnalla rauhallisesta mediaympäristöstä, on opiskelijaravintola. Ravintoloiden pöytäkylttimainokset sijaitsevat yhdeksässä opiskelijaravintolassa, joissa vierailee yli 10.000 opiskelijaa päivittäin.  Ruokailu kestää noin 20 minuuttia, jolloin pöydissä näkyvät mainokset saavat huikean huomioarvon. Kylttejä on 150 kappaletta.

Opiskelijaravintolamainonnan tavoittavuus on yli 200.000 kuukaudessa!!

 

Tutustu mainosvaihtoehtoihin Tampereella

Tutustu tehokkaisiin mainosmuotoihin. Voit nyt ostaa laajimman Tampereen alueella opiskelijoille suunnatun mainonnan Mediani.fi-palvelusta:

Tampereen alueen opiskelijamediat >

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.