Mainostaja: Tavoita yli 200 000 korkeakouluopiskelijaa Suomen suurimmalla opiskelijaetupalvelulla –

Mainostaja: Tavoita yli 200 000 korkeakouluopiskelijaa Suomen suurimmalla opiskelijaetupalvelulla – valtakunnallisesti ja paikallisesti!

Kun kohderyhmänäsi on korkeakouluopiskelijat ja toisen asteen opiskelijat. Kun haluat tavoittaa erityisesti nuoria opiskelevia aikuisia, Slice on oikea palvelu siihen. Slicen kautta tavoitat jopa 200 000 korkeakouluopiskelijaa, yli 300 kampuksella ja yli 130 paikkakunnalla.

 

Ainutlaatuinen tapa tavoittaa aktiiviset nuoret 

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja maksuton digitaalinen opiskelijakortti.
Opiskelijakortti toimii mobiilissa oman Slice -sovelluksen kautta.

Slice tarjoaa mainostamisen mahdollisuudet seuraavissa kanavissa:

  • Suomen suurin opiskelijaetuaplikaatio
  • Slice.fi opiskelijamedia sisältöartikkelit
  • Opiskelijalehdet halki Suomen
  • Bannerimainonta ja korostettu sisältö
  • Sosiaalinen media ja uutiskirjeet

 
Slicen kautta tavoitat monipuolisesti korkeakouluopiskelijoille suunnattuihin mainostamisen mahdollisuuksiin, mm. mobiilisovellusmainonnan ja opiskelijalehtimainonnan muodossa. Voit kohdentaa mainonnan suoraan opiskelijaetusovellukseen sekä perinteiseen opiskelijalehtimediaan tai rakentaa näistä toisiaan tukevan kombinaation.
 
Maantieteellisen kohdentamisen osalta Slice tarjoaa kattavat vaihtoehdot yksittäisistä korkeakoulukaupungeista (esim. Tampere, Kuopio ja Vaasa) aina valtakunnallisen mainoskampanjan toteuttamiseen. Voit voit siis valita haluamasi paikkakunnat opiskelijakaupunkien joukosta tai ottaa haltuun koko opiskelevan kohdeyleisön valtakunnallisesti.

 

Opiskelijalehti

Slicen opiskelijalehdet tavoittavat opiskelijat valtakunnallisesti sekä paikallisesti eri puolilta Suomea. Lehtiä julkaistaan vuosittain ja jaetaan uusille opiskelijoille opintojen aloituksen yhteydessä. Lehden sisältö toteutetaan yhdessä Slicen, paikallisten opiskelijajärjestöjen, oppilaitosten ja yritysten kanssa. Opiskelijajärjestöt jakavat lehteä kampuksilla, kaupungilla, ravintoloissa ja kahviloissa pitkin vuotta. Lehti tavoittaa opiskelijoita läpi vuoden.

 

Opiskelijaetusovellus

Opiskelijaedut löytyvät kätevästi maksuttomasta opiskelijakorttisovelluksesta, jolla voi selata ja lunastaa tuhansia eri alojen opiskelijaetuja eri paikkakunnilla. Slicen kanavissa voit tavoittaa jopa 200 000 opiskelijaa halki Suomen. Palvelu kokoaa tuhansien paikallisesti ja valtakunnallisesti toimivien yrityksien opiskelijaedut kätevästi opiskelijoiden käytettäväksi. Olipa mainostaja sitten pieni yhden hengen paikallinen yritys tai valtakunnallisesti toimiva ketju, Slice tarjoaa sopivan monimediaratkaisun tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Medianista löytyy kattava tarjonta opiskelija- ja nuorisomedioita 

Tutustu tarkemmin Sliceen ja muihin nuorisomedioihin ja mainostamisen mahdollisuuksiin. Voit kätevästi suunnitella ja ostaa paikallisesti kohdennetun tai valtakunnallisen opiskelijoille suunnatut kampanjat Medianista. Parhaan lopputuloksen varmistat monikanavaisella kokonaisuudella, jossa kohtaamisia kohdeyleisön kanssa tulee useissa mediaympäristöissä useita kertoja. Jos haluat apua kampanjasuunnittelussa, otathan yhteyttä!


 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.