Medianin urheilumedioiden joukko kasvaa – Tavoita urheiluväki frisbeegolfin parista

Medianin urheilumedioiden joukko kasvaa – Tavoita urheiluväki frisbeegolfin parista

Etsitkö tehokasta tapaa tavoittaa frisbeegolfia harrastavat kuluttajat? Medianin uusin urheilumedia, Frisbeegolfmedia.fi, tarjoaa yrityksille mainospaikkoja, joilla voi viestiä suoraan laajalle ja sitoutuneelle frisbeegolfharrastajien yhteisölle kaikkialla Suomessa.

Frisbeegolf on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista ulkoilmaharrastuksista Suomessa. Suosion myötä Medianin palvelusta löytyvät uudet frisbeegolfin mainospaikat ovat tehokas tapa tavoittaa urheiluväkeä. 

 

Frisbeegolfmedia.fi ja Frisbeegolfradat.fi – Kattava yhdistelmä ajankohtaista tietoa uutisista ratatietoihin
Frisbeegolfmedia.fi on mediapalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, syvällisiä artikkeleita ja kiinnostavaa sisältöä frisbeegolfin maailmasta. Frisbeegolfradat.fi puolestaan toimii Suomen laajimpana frisbeegolfratojen tietopalveluna, tarjoten pelaajille mahdollisuuden löytää ja arvioida ratoja. 


Sivustoilla mainostaminen tarjoaa useita etuja:

  • Laaja ja sitoutunut yleisö: Frisbeegolfmedia.fi ja Frisbeegolfradat.fi tavoittavat sekä harrastajat että ammattilaiset, sivustoilla vierailee niin lajin ammattilaisia, lajin kehityksestä kiinnostuneita sekä vasta-alkaneita. 
  • Korkea näkyvyys: Mainosbannerit näkyvät molemmilla sivustoilla sekä mobiilissa että tietokoneella, varmistaen kattavan ja tehokkaan näkyvyyden. 
  • Kasvava laji: Frisbeegolf on laji, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia. Lajin kokeileminen ja harrastaminen tapahtuvat matalalla kynnyksellä. 
  • Aktiiviset kuluttajat: Frisbeegolfaajat ovat tunnetusti ulkoilusta ja urheiluvälineistä kiinnostuneita, ja he tekevät itsenäisiä ostopäätöksiä lajin harrastamiseen liittyen.

 

Varaa mainospaikka helposti
Mainospaikan varaaminen Frisbeegolfmedia.fi ja Frisbeegolfradat.fi -sivustoilta on helppoa. Käy Medianin verkkosivuilla ja varmista paikkasi jo tänään, ja ala tavoittaa urheiluväkeä frisbeegolfin parista tehokkaasti.


Lue lisää ja varaa mainospaikka:
Frisbeegolfmedia – Mainostaminen
Ota yhteyttä:
Sähköposti: info@mediani.fi
Puhelin: +358 44 986 1636


Mainostaja - heräsikö kysymyksiä tai tarvitsetko apua kampanjasuunnittelussa?
Asiakaspalvelumme auttaa sinua sähköpostitse info@mediani.fi ja puhelimitse: +358 44 986 1636

 

> Lue myös artikkeli: “Mainostaja: Tavoita urheiluihmisiä Suomesta – Seurajoukkueiden mainospaikat avaavat uusia mahdollisuuksia

> Lue myös artikkeli: “Hiki kuuluu kentälle - Ei seurakumppanuuksien hankintaan ja hallintaan

 

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.