Medianin urheiluverkosto laajenee – Futsal-Liiga tarjoaa uuden valtakunnallisen mainoskanavan

Medianin urheiluverkosto laajenee – Futsal-Liiga tarjoaa uuden valtakunnallisen mainoskanavan

Etsitkö tehokasta tapaa tavoittaa urheilun ystävät? Futsal-Liiga tarjoaa mainostajalle huomioarvoisen mainoskanavan nopeasti kasvavan lajin parissa!

Medianin urheiluverkosto kattaa nyt myös koko Futsal-Liigan. Yhteistyö avaa mainostajalle erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa oman kohdeyleisön laajasti valtakunnallisella tv-mainoksella – sekä miesten että naisten liigassa. Futsal-Liigan avulla tavoitat urheilua intohimoisesti seuraavat kuluttajat Ruutu+ -alustalla ottelutapahtumien yhteydessä. Nyt voit varata mainospaikkasi koko kaudeksi tai kaikki viikon ottelut viikkokohtaisesti.

 

Tavoita kasvava ja sitoutunut yleisö

Futsal on yksi nopeimmin kasvavista urheilulajeista Suomessa. Lajilla on jo lähes 30 000 rekisteröitynyttä harrastajaa, ja sen suosio jatkaa vahvaa nousuaan. Futsal-Liigassa kilpailee yhteensä 24 joukkuetta miesten että naisten sarjoissa, ja katsojamäärät ovat olleet vakaassa kasvussa. Viime kaudella otteluita seurattiin keskimäärin 9 000–10 000 katsojan laitteelta per pelikierros, mikä tarkoittaa kiinnostavaa kohderyhmää mainostajille.

  • Laaja näkyvyys: Kaikki ottelut lähetetään Ruutu+ -palvelussa, mikä tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden näkyä valtakunnallisesti viikoittain
  • Keskimäärin 12 ottelua joka viikko
  • Kasvava laji: Futsalin kansainvälinen ja kotimainen suosio ovat nousussa, ja katsojat ovat sitoutuneita seuraamaan lajin kehitystä aktiivisesti.

 

Varaa nyt koko kaudeksi tai viikkokohtaisesti

Kausi käynnistyy alle viikon kuluttua lauantaina 5.10.2024. Ennen kauden alkua voit varata mainospaikkasi koko kaudeksi. Kauden aikana mainostajana voit hyödyntää 2–4 viikon mainoskampanjoita, joissa mainoksesi näkyy neljä kertaa ottelussa: ennen peliä, puoliajan alussa ja lopussa sekä ottelun jälkeen. Voit valita mainoksen pituudeksi 5–20 sekuntia!

  • Tehokas kampanja: 4 näyttökertaa per ottelu Ruutu+ -lähetyksissä. Mainos toistetaan kaikissa kampanja-aikana pelattavissa otteluissa
  • Kampanjan suunnittelu: Valitse haluamasi kampanjan aloitus ja kesto

Tutustu Futsal-Liigan tuotteisiin tästä >>

 

Tarvitsetko apua kampanjasuunnittelussa? Tai mainosaineistojen kanssa? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Autamme mielellämme myös kampanjasuunnittelussa ja mainosaineistojen kanssa! Varaa mainospaikkasi Futsal-Liigan lähetyksissä ja tavoita tuhansia urheilun ystäviä ympäri Suomen.

Ota yhteyttä:
Sähköposti: info@mediani.fi
Puhelin: +358 44 986 1636

Lue myös:

 

Mediani – Suomen monipuolisin mainospaikkojen markkinapaikka. Tutustu palveluihimme osoitteessa mediani.fi.

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.