Porrasnäytöt Oulussa

Porrasnäytöt Oulussa tavoittaa oululaiset kuluttajat uudessa mainosympäristössä - asuinkerrostalojen rappukäytävässä

Uusi ulkomedia Oulussa - yli 100 porrasnäyttöä tavoittaa oululaiset asiakkaasi Oulun uudenlaisessa mainosympäristössä - asuinkerrostalojen rappukäytävässä. Tulevaisuudessa verkosto kasvaa kattamaan myös muita kaupunkeja.

Oululainen Klinen on lanseerannut Oulussa uuden mainosverkoston, jolla mainostaja voi tavoittaa Oululaiset kuluttajat asuinkerrostalojen rappukäytävissä. Näytöt sijaitsevat taloyhtiön sisäänkäynnin kannalta keskeisellä paikalla, josta ne tavoittavat erinomaisesti taloyhtiössä asuvat ja vierailevat ihmiset. Näyttöjen tilasta 50% on varattu taloyhtiön ja heidän sidosryhmiensä tiedotteiden esittämiseen ja 50% on varattu mainostajille. Mainospaikat ovat 5-10 sekunnin mittaisia ja mainoskierto on 60 sekuntia. Mainos toistetaan täten vähintään kerran minuutissa.Yksittäinen asukas kulkee näytön ohi keskimäärin 35 kertaa viikossa, jolloin mainoskampanja myös nähdään ja muistetaan. Tästä kertoo myös mitatut kampanjatulokset, joiden mukaan jopa 89 % asukkaista muistaa nähneensä tietyn kampanjan.  

Tällä hetkellä mainostajalla on mahdollisuus valita koko Oulun kattava verkosto tai PSOAS:n opiskelija-asuntoihin kohdistettu verkosto. Tulevaisuudessa verkosto laajenee.  

 

Tutustu porrasnäyttö-mediaan ja tilaa oma kampanja:

Mainonta porrasnäytöillä

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.