Lyhtypylväsmainonta Porissa

Pylväsmainonta Porissa

Lyhtypylväsmainonta Porissa on tehokas mainosmuoto tavoittaa porilaiset autoilijat, jalankulkijat ja pyöräilijät. Pylväsmainos on helppo kohdentaa valitulle alueelle ja taulumäärää kasvattamalla kampanjalla voidaan ottaa haltuun kustannustehokkaasti koko Pori.

Mainosmuotona pylväsmainonta on ohittamaton. Perinteinen pylväsmainos näkyy ohikulkijoille kokoajan. Vilkkailla tieosuuksilla ja keskustassa mainos tavoittaa suuria ihmismääriä ja taulujen lukumäärää kasvattamalla mainoksen kohtaamiskerrat kasvavat, jolloin mainos muistetaan entistä paremmin. Pylväsmainontaa voi myös kohdentaa Porissa eri alueille, kuten keskusta, Käppärä, Toejoki, Isosanta, Herralahti, Mikkola, Tiilinummi, Karjaranta, Ravirata, Koivula, Pormestarinluoto ja Puuvilla. 

 

Tutustu pylväsmainontaan Porissa ja tilaa oma mainoskampanja: 

https://mediani.fi/mainos-otsola-pylvasmainonta-pori/

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Digitaalinen ulkomainonta Porissa  

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.