Uutta digitaalista ulkomainontaa Oulussa

Uutta digitaalista ulkomainontaa Oulussa

Onko kohderyhmänäsi Oulun keskustassa kulkevat kuluttajat? Mainostaminen Oulun keskustassa digitaalisilla mainosnäytöillä tavoittaa kymmeniä tuhansia autoilijoita ja jalankulkijoita joka viikko.

 

Vilkkaat sijainnit

Oulun keskustan suuret digitaaliset mainosnäytöt ovat oiva tapa tavoittaa oululaiset kuluttajat. Vilkkaasti liikennöidyille paikoille sijoitettuja mainospintoja on lähes mahdotonta olla huomaamatta, mikä takaa mainostajalle korkean näkyvyyden ja huomioarvon. Mainonnan tavoitteista ja tarpeista riippuen voit tarvittaessa kohdentaa viestisi joko haluamillesi alueille tai hyödyntää keskustan koko mainosverkostoa. 

 

Monipuoliset mainosmuodot

Oulun keskustan mainosnäytöt ovat osa vaikuttavaa kaupunkikuvaa. Niiden avulla tavoitat kätevästi yhtäaikaa sekä autoilijat että jalankulkijat ja pyöräilijät. Suurilla digitaalisilla mainospaikoilla voit hyödyntää kuvien lisäksi videoita ja animaatioita, jolloin mainosviestit huomataan helpommin ja jäävät paremmin mieleen. Korkea huomioarvo, monipuoliset mainosmuodot ja sijaintipohjainen kohdennus tekevätkin niistä tehokkaan mainosvälineen markkinoida tuotteita ja palveluita oululaisille kuluttajille.

 

Tutustu tehokkaisiin mainosmuotoihin. Voit nyt hankkia Oulun keskustan parhaat digitaaliset mainospinnat helposti Mediani.fi-palvelusta:

 

Uudet digitaaliset mainospaikat Oulussa >

 

Kaikki Oulun ulkomainospaikat >

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.