Contact rekrymessut

Tiedot

Contact Rekrytointimessut ovat suurin poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma Pohjanmaalla, joka kokoaa Suomen parhaimmat työnantajat ja potentiaalisimmat työntekijät Vaasan yliopistolle. Messut ovat tarkoitettu jokaiselle Vaasan korkeakouluopiskelijalle. Messuilla tulet kuulemaan useista avoimista työpaikoista sekä työnhaun uusista tuulista. Lisäksi paikan päällä on mahdollista saada vinkkejä oman CV:n, työhakemuksen tai LinkedIn-profiilin parantamiseen, sekä kuunnella työnhakuun liittyviä vinkkejä huippupuhujilta. Jo paikan päällä on mahdollista tulla rekrytoiduksi useisiin yrityksiin.
Rekrymessut ovat kohdennettu jokaiselle alalle, joten jokainen opiskelija tulee varmasti löytämään messuilta oman alansa työpaikkoja.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.