Fitness-media

Tiedot

Tavoita siellä missä urheillaan! Uimahalleissa ja urheilutiloissa tavoitat kohderyhmän lapsiperheet, eläkeläiset ja kuntoilijat rakkaan harrastuksen parissa.

Pääsisäänkäyntien välittömään läheisyyteen, keskeiselle paikalle sijoitetut näytöt tarjoavat mainostajille erinomaisen paikan tavoittaa haluttu kohderyhmä tulossa ja menossa harrastamaan.

Parhaisiin asiakasvirtapaikkoihin sijoitetut laitteet tarjoavat mainostajille erinomaisen paikan tavoittaa espoolaiset lapsiperheet, seniorit ja kuntoilijat

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Fitness-media

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.