Suomen Hevosurheilu Oy logo

Suomen Hevosurheilu Oy

Tiedot

Hevosurheilu-lehti mediakortti ja mediatiedot - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu.

Hevosurheilu-lehdessä yhdistyvät lähes 100 vuoden kokemus ja edelläkävijän asenne – sekä tietysti hevosalan syvällinen asiantuntemus. Tavoitat printissä ja digitaalisissa medioissa niin perinteiset raviharrastajat kuin ratsastajatkin – sekä miehet että naiset!

Hevosurheilun lukija on valveutunut alan seuraaja ja kiinnostunut tämän päivän tuotetarjonnasta. Lehti ilmestyy kerran viikossa, keskiviikkoisin. Verkkosivuilla lehteä päivitetään joka päivä. Helpot ja monipuoliset ilmoituspaikat niin rinttilehdessä kuin digitaalisissa alustoissakin.

Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tietolähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Suomen Hevosurheilu Oy

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.