Kangasalan Sanomat logo

Kangasalan Sanomat

Tiedot

Lehtimainonta Kangasala - Kangasalan Sanomat on keskiviikkoisin ilmestyvä paikallislehti. Lehtimainos Kangasalan Sanomien laadukkaan ja kiinnostavan sisällön yhteydessä tarjoaa erinomaisen mainoskanavan tavoittaa Kangasalalaiset ja alueen asioista kiinnostuneet ihmiset. Lehtimainonnan hyödyntäminen myyntiin ja markkinointiin on tehokas tapa välittää mainosviestisi.

Kangasalan Sanomat on perinteikäs paikallislehti, jonka kokonaistavoittavuus on 30000 lukijaa viikossa ja painetun lehden lukijamäärä on 18400 (KMT 2023). Verkossa ja lehden mobiilisovelluksessa sivulatauksia on 85000 viikossa. Tilaa oma mainoskampanjasi jo tänään!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Kangasalan Sanomat

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.