Kangasalan Sanomat logo

Kangasalan Sanomat

Tiedot

Lehtimainonta Kangasala - Kangasalan Sanomat on keskiviikkoisin ilmestyvä paikallislehti. Lehtimainos Kangasalan Sanomien laadukkaan ja kiinnostavan sisällön yhteydessä tarjoaa erinomaisen mainoskanavan tavoittaa Kangasalalaiset ja alueen asioista kiinnostuneet ihmiset. Lehtimainonnan hyödyntäminen myyntiin ja markkinointiin on tehokas tapa välittää mainosviestisi.

Kangasalan Sanomat on perinteikäs paikallislehti, jonka kokonaislevikki on 6529 (LT2016). Verkkomainoksilla on 5000 näyttökertaa / viikko takuu. Tilaa oma mainoskampanjasi jo tänään!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Kangasalan Sanomat

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.