Mainos Otsola / Opetusohjelmaesite

Tiedot

Lehtimainos Kansalaisopisto Otsolan opetusohjelmaesitteessä tavoittaa aktiiviset harrastajat esitteen jakelualueella: Pori, Eurajoki ja Nakkila. Mainosesite jaetaan noin 70 000 talouteen kaksi kertaa vuodessa.

Opetusohjelmaesite sisältää satoja opintoryhmiä, lyhytkursseja ja yleisöluentoja. Näkymällä kurssikuvausten yhteydessä tavoitat juuri tietystä aihepiiristä, kuten musiikista, kuvataiteesta tai käsitöistä kiinnostuneita satakuntalaisia.

Tilaa oma mainospaikkasi jo tänään!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Mainos Otsola / Opetusohjelmaesite

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.