Mertaranta & Silén Production Oy logo

Mertaranta & Silén Production Oy

Tiedot

Digitaalinen ulkomainonta Kymenlaaksossa - Kouvola, Kotka, Hamina & Vaalimaa.

Onko tavoitteenasi tehdä tehokasta ulkomainontaa Kymenlaaksossa ?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä omistamme sekä hallinnoimme koko Kymenlaakson kattavinta digitaalista ulkomainosverkostoa. Digitaalisia ulkomainospintoja on Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Vaalimaalla.

Mainostajat tavoittavat digitaalisen ulkomainosverkostomme avulla jopa yli 800 000 bruttokontaktia / viikossa. Laaja tavoittavuus, digitaalisuuden tuoma interaktiivisuus, rauhallinen mediaympäristö sekä edullinen kontaktihinta tekevät ulkomainonnasta koviten kasvavimman mainonnan muodon.

Mainoskampanjat on mahdollista toteuttaa yhdessä kaupungissa, yhdellä tietyllä taululla tai vaikka koko ulkomainosverkostoamme hyödyntäen.

Mikäli olet kiinnostunut digitaalisesta ulkomainonnasta. Ota meihin yhteyttä ja kerro mainontatarpeistasi, niin me räätälöimme juuri sinulle sopivan mainoskampanjan.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Mertaranta & Silén Production Oy

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.