Neonmedia Oy logo

Neonmedia Oy

Tiedot

Digitaalinen bussimedia sekä Digitaalinen liikenneasemamedia ovat aitoja valtakunnallisia medioita, joilla saadaan koko Suomen kattava tavoitettavuus.

Voit kohdentaa mainontaa valtakunnallisesta mediasta aina pieneen paikalliseen kohdennukseen asti. Tuotteistus tukee kaiken kokoisia mainostajia.

Neonmedian digitaalinen bussimedia on Suomen laajin joukkoliikennemedia.
Yli 800 bussia, yli 1400 näyttöä kattaa yli 40 eri kaupunkialuetta paikallisliikenteessä.
Pikavuoron bussit kulkevat reittejä koko Suomen alueella. Viikossa tavoitat yli kaksi miljoonaa matkustajaa.

Nesteen tankkauspisteillä sekä huoltoaseman sisällä olevilla näytöillä tavoitat taatusti autoilevaa kansaa, yli miljoona tankkaajaa viikossa. Neste-Media on Suomen laajin liikenneasemamedia yli 1100 näytöllä yli 200 asemalla pitkin poikin Suomea. Autoilevan kohderyhmän ykkösvaihtoehto.

Neonmedia on osa Meditalo Keskisuomalaista, joka panostaa isosti ulkomainontaan. Digitaalisten näyttöpintojen perusteella olemme alan edelläkävijä, liikevaihdon perusteella Suomen kolmanneksi suurin toimija...

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Neonmedia Oy

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.