Nostemedia logo

Nostemedia

Tiedot

Nostemedia - Tavoita kohderyhmäsi näkymällä laadukkaissa suomalaisissa mediaympäristöissä! Turvalliset kotimaiset mainosympäristöt yli 90 verkkosivulla tarjoavat niin paikalliselle kuin valtakunnallisellekin mainostajalle tehokkaan kanavan oikea-aikaiseen näkyvyyten alueellisesti sekä kiinnostuskohderymien mukaan kohdennettuna.

Nyt mainostaminen kotimaisissa verkkomedioissa on helppoa ja joustavaa. Kokeile - tilaa oma mainoskampanja kätevästi suoraan verkosta!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Nostemedia

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.