Oulun Uinti 1906 Ry logo

Oulun Uinti 1906 Ry

Tiedot

Oulun Uinnin toiminnan tarkoitus on tarjota erilaisista lähtökohdista oleville henkilöille mahdollisuus tehdä kilpa- ja huippu-uintiurheilua sekä harrastaa uimakoulutoimintaa, kunto- ja terveysliikuntaa tai yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Oulun Uinnin tavoitteena on edistää eettisesti kestävää seuratoimintaa tarjoamalla eri-ikäisille monipuolisia vaihtoehtoja liikkua seurassa ja tukea liikuntaharrastusta ensisijaisesti vesiliikunnan alueella Tähtiseura periaatteiden mukaisesti. Tämä edistää kaikkien ikäryhmien hyvinvointia ja elämäniloa liikunnan ja uintiurheilun avulla.

Tilaamalla näkyvyyttä olet mukana edistämässä alueen urheilutoimintaa!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Oulun Uinti 1906 Ry

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.