Satakunnan Viikko

Tiedot

Satakunnan Viikko, Porin ja Rauman kaupunkien virallinen tiedotuslehti, on keskiviikkoisin 94150 satakuntalaiseen talouteen jaettava maakunnallinen lehti. Lehtimainos tavoittaa satakuntalaiset kuluttajat jakelualueella: Pori, Rauma, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Eura, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Säkylä ja Eurajoki.

Satakunnan Viikko on lehti, jolla tavoitat enemmän kotitalouksia Satakunnassa kuin millään muulla lehdellä. Satakunnan Viikon jakavat Posti ja Suomen Suoramainonta.

Satakunnan Viikon maakunnallinen viikkosanomalehti ilmestyy keskiviikkona, 52 kertaa vuodessa.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Satakunnan Viikko

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.