Bussimainos.com logo

Bussimainos.com

Tiedot

Haluatko luoda mainoksen sinne, missä kaikki potentiaaliset asiakkasi ovat? Osta kampanja linja-autojen ulkopintoihin ja sisälle tulevista mainoksista. Se näkyy aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla.

Sisäpuolen mainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, kun taas perässä oleva suuri mainos kiinnittää takana tulevan autoilijan huomion. Kyljessä olevat mainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille, tai jalankulkijoille toisella puolella. Me autamme sinua luomaan mainoksen joka herättää huomion ja erottuu joukosta.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Bussimainos.com

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.