TassuApu.fi logo

TassuApu.fi

Tiedot

TassuApu.fi:llä tavoitat koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella. TassuApu.fi on lemmikkien hoitoon, terveyteen ja harrastuksiin keskittyvä sivusto, jonka kautta toimii oman lemmikin hyvinvoinnin seurantaan suunniteltu TassuApu-verkkopalvelu. Palvelu on julkaistu yhteistyössä Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Mainonta keskittyy artikkelisivuillemme, jossa julkaisemme eläinlääketieteen ammattilaisten kirjoittamia kattavia tekstejä erityisesti koirien ja kissojen terveydenhoitoon ja koulutukseen liittyen.

Artikkelisivuillamme on tällä hetkellä noin 1500 näyttökertaa/päivä (05/2022).

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

TassuApu.fi

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.