Ulkomainonta Janakkala

Ulkomainos tavoittaa kohderyhmäsi kodin ulkopuolella (Out of Home Advertising, OOH). Ota Janakkala haltuun ulkomainonnalla!

Valomainos, maantietaulu, kaupunkikeskussuurtaulu ja liikennevälinemainos (kuten bussimainos ja taksimainos) ovat tyypillisiä ulkomainosmuotoja, joilla erilaisia kohderyhmiä voidaan puhutella kaupunkikeskuksissa, vapaa-ajankeskuksissa ja tapahtumissa. Perinteisen ulkomainonnan lisäksi digitaalinen ulkomainonta (Digital Out of Home Advertising, DOOH), kuten LED-suurtaulut ja digitaaliset näyttöruudut ovat tehokas tapa välittää viesti valitulle kohderyhmälle. Tutustu vaihtoehtoihin, joilla Janakkala ja alueen ihmiset voidaan tavoittaa.

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...
Tarkenna hakua

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.