Ulkomainonta Mänttä-Vilppula

Ulkomainos tavoittaa kohderyhmäsi kodin ulkopuolella (Out of Home Advertising, OOH). Ota Mänttä-Vilppula haltuun ulkomainonnalla!

Valomainos, maantietaulu, kaupunkikeskussuurtaulu ja liikennevälinemainos (kuten bussimainos ja taksimainos) ovat tyypillisiä ulkomainosmuotoja, joilla erilaisia kohderyhmiä voidaan puhutella kaupunkikeskuksissa, vapaa-ajankeskuksissa ja tapahtumissa. Perinteisen ulkomainonnan lisäksi digitaalinen ulkomainonta (Digital Out of Home Advertising, DOOH), kuten LED-suurtaulut ja digitaaliset näyttöruudut ovat tehokas tapa välittää viesti valitulle kohderyhmälle. Tutustu vaihtoehtoihin, joilla Mänttä-Vilppula ja alueen ihmiset voidaan tavoittaa.

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...
Tarkenna hakua

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.