Kuntavaalit 2021 - Vaalimainonta

Vaalimainos hyvin valitussa mediassa tavoittaa kohderyhmäsi. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä viestillesi parhaat mainoskanavat ja mainospaikat.

Mainos, mutta mistä mediasta? Mainonta netissä, lehtimainonta, radiomainonta, ulkomainonta ja tv-mainonta eri medioissa tarjoavat vaihtoehtoja maantieteelliseltä tavoittavuudeltaan, iältään, sukupuoleltaan ja kiinnostuksen kohteiltaan erilaisten kohderyhmien tavoittamiseen. Monikanavainen mainonta mahdollistaa kohderyhmään vaikuttamisen päätöksentekoprosessin eri vaiheissa ajallisesti ja eri ympäristöissä. Päätöksentekovaiheet huomioivalla mainosviestien kohdentamisella voidaan kasvattaa tunnettuutta, luoda mielikuvia, vahvistaa jo tehtyä päätöstä ja saada aikaan toimintaa. Mainoskanavaa valittaessa onkin oleellista ottaa huomioon kampanjan tavoite, kohderyhmä, viesti ja ajoitus. Selkeä ydinviesti, valittua kohderyhmää palveleva monikanavaisuus ja mainostoistojen määrä lisäävät mainonnan vaikuttavuutta. Tutustu mainosvaihtoehtoihin ja rakenna voittava mainoskampanja!

Esimerkkejä mainospaikoista

Ladataan lisää tuotteita...
Tarkenna hakua

Tavoita ihmisiä jokaisesta Suomen kunnasta

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.