Artikkelit

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu
  • 08. kesäkuuta 2022

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu - Tavoita raviurheilusta ja ratsastuksesta kiinnostuneet kuluttajat

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein media, joka tarjoaa laadukasta ja ajantkohtaista sisältöä ravi- ja ratsastusurheilusta kiinnostuneille.


TassuApu.fi - Tavoita koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella
  • 02. helmikuuta 2022

TassuApu.fi - Tavoita koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella

TassuApu.fi on lemmikkien hoitoon, terveyteen ja harrastuksiin keskittyvä sivusto, jonka avulla tavoitat koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella.


Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.