Artikkelit

Mainonta nuorten aikuisten tärkeiden valintojen aikaikkunassa – Nappaa mainospaikkasi sotilaskodeiss
  • 08. elokuuta 2024

Mainonta nuorten aikuisten tärkeiden valintojen aikaikkunassa – Nappaa mainospaikkasi sotilaskodeissa

Sotilaskotimedia tarjoaa mainostajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden puhutella laajaa aktiivista nuorta kohderyhmää valtakunnallisesti eri puolilla Suomea.


Medianin urheilumedioiden joukko kasvaa – Tavoita urheiluväki frisbeegolfin parista
  • 05. heinäkuuta 2024

Medianin urheilumedioiden joukko kasvaa – Tavoita urheiluväki frisbeegolfin parista

Medianin uusin urheilumedia, Frisbeegolfmedia.fi, tarjoaa yrityksille mainospaikkoja, joilla voi viestiä suoraan frisbeegolfharrastajien yhteisölle.


Valtakunnallinen TV-mainonta vihdoin myös pienempien mainostajien ulottuvilla
  • 24. toukokuuta 2024

Valtakunnallinen TV-mainonta vihdoin myös pienempien mainostajien ulottuvilla

Nyt valtakunnallisen televisiomainonnan ostaminen ja toteuttaminen on helppoa. Mikä parasta - hinnoittelu mahdollistaa myös valtakunnallisen tv-mainonnan...


Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.