Järvenpään digitaalinen bussipysäkki- ja kaupunkipyloniverkosto laajenee – Tavoita enemmän ihmisiä

Järvenpään digitaalinen bussipysäkki- ja kaupunkipyloniverkosto laajenee – Tavoita entistä suurempi yleisö

Haluatko tavoittaa enemmän kuluttajia Järvenpään keskustassa? Digitaalinen bussipysäkkimainonta ja kaupunkipylonit antavat entistä laajemman mahdollisuuden mainostamiseen, sillä mainospaikkojen verkosto laajenee syys-lokakuussa 2024.


Pysäkkimainonnan ja kaupunkipylonien verkoston laajeneminen Järvenpäässä – Uusia mahdollisuuksia mainostamiseen 

Syys-lokakuussa digitaalisten bussipysäkkien ja kaupunkipylonien mainospintojen yhteismäärä kasvaa kahdestakymmenestä kolmeenkymmeneen, tarjoten loistavan mahdollisuuden näkyä sekä autoilijoille, kevyelle liikenteelle (jalankulkijat ja pyöräilijät), että julkisen liikenteen käyttäjille ympäri Järvenpäätä. Voit valita mainoksesi näkymään haluamillasi pysäkeillä tai koko Järvenpään mainosverkostossa. Bussipysäkit sijaitsevat liikenteen solmukohdissa, mikä takaa suuren näkyvyys- ja tavoittavuuspotentiaalin mainoksellesi. 


Pysäkkimainonnan ja kaupunkipylonien valitseminen – Tarkka kohdistaminen tuo arvoa kampanjoihin

Digitaalinen bussipysäkkimainonta mahdollistaa tarkan kohdistamisen, jolloin voit valita mainoksesi näkymään joko tietyillä pysäkeillä tai laajemmalla alueella. Kohdentaminen on erityisen hyödyllistä taktisessa liikennettä ohjaavassa mainonnassa lähellä myyntipistettä. Hyödyntämällä koko mainosverkostoa puolestaan tavoitat parhaiten kaikki alueen kuluttajat. Erityisesti tunnettuutta kasvattavissa ja laajemman yleisön aktivoimiseen pyrkivissä kampanjoissa, kuten tapahtuma-, vaali- tai tarjousmainonnassa, toistojen ja kohtaamisten määrän kasvattaminen (mainospintojen lukumäärä ja kampanjan kesto) parantavaa kampanjan tuloksia suuremmassa kohderyhmässä. Kohderyhmän tunteminen ja tavoitteen määrittäminen auttavat valitsemaan oikean viestin ja sijoittamaan mainoksesi paikkoihin, joissa se tavoittaa juuri halutun yleisön halutulla viestillä.


Pysäkkimainonnan ja kaupunkipyloninen ostaminen –  Kustannustehokasta mainontaa reaaliajassa

Digitaalinen bussipysäkkimainonta on kustannustehokas ja näkyvä mainospaikka viestillesi. Mainosten päivittäminen on helppoa ja kustannustehokasta, tarjoten laajaa brändinäkyvyyttä sekä tarkasti kohdennettua taktisempaa viestintää. 
Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Varaa digitaalinen bussipysäkkimainospaikka Järvenpään keskustassa ja tavoita suurempi yleisö tehokkaasti ja kätevästi Medianin palvelusta.

Järvenpään digitaalisiin mainospaikkoihin >


Lue myös:
Järvenpää haltuun! Nyt se onnistuu digitaalisella bussipysäkkimainonnalla
Tanssi.net - Tavoita tanssiharrastajat tehokkaasti - Nyt ostettavissa Medianista

Mediani – Suomen monipuolisin mainospaikkojen markkinapaikka. Tutustu palveluihimme osoitteessa mediani.fi.

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.