Mainostaja: Tavoita urheiluihmisiä Suomesta – Seurajoukkueiden mainospaikat avaavat uusia mahdollisu

Mainostaja: Tavoita urheiluihmisiä Suomesta – Seurajoukkueiden mainospaikat avaavat uusia mahdollisuuksia

 

Mainostajille avautuu ainutlaatuinen tilaisuus tavoittaa kohderyhmänsä suoraan heidän intohimonsa ytimessä – seurajoukkueiden ottelutapahtumissa ja seurojen muissa kanavissa.

 

Medianin innovatiivisen alustan ansiosta mainostajat voivat hyödyntää alueellisia mainospaikkoja nyt myös seurajoukkueiden kautta. Mainospaikat ja tuotteet ovat syntyneet tiiviissä yhteistyössä seurajoukkueiden kanssa. Mediani tarjoaa joustavan mahdollisuuden myös palvelun kehittämiseen. Uusia kehitysehdotuksia voidaan viedä eteenpäin yhdessä uusien seurajoukkueiden tarpeiden mukaisiksi.

 

Miksi seurajoukkueet ovat mainostajalle kultakaivos? 

Seurajoukkueet ovat enemmän kuin pelkkiä urheilujoukkueita; ne ovat yhteisöjä, jotka herättävät vahvoja tunteita ja lojaalisuutta faneissaan. Tämä tekee niistä erinomaisia mainoskanavia, sillä mainokset tavoittavat yleisön, joka on jo valmiiksi sitoutunut ja mainos urheilujoukkueen yhteydessä jää sekä ihmisten mieleen että sydämeen. Kukapa ei haluaisi liittää omaa brändiään iloiseen tuuletukseen tai hienoon peliin ennen pistettä tai maalia. 

 

Ostamalla mainostilaa seuroilta tuet elinvoimaista ja liikkuvaa Suomea

Seurojen mainostilan ostaminen on merkittävä keino tukea paikallisyhteisöä ja edistää aktiivista elämäntapaa Suomessa. Yritysten ja yksityishenkilöiden panostus mainostilaan mahdollistaa juniorityön kehittämisen seuroissa, tarjoten nuorille laadukasta valmennusta ja harrastusmahdollisuuksia. Samalla se luo pohjaa nuoren liikkujan polulle harrastajasta aina huippu-urheilijaksi asti. Se auttaa ylläpitämään kilpailutoimintaa, järjestämällä turnauksia ja pelejä, jotka innostavat nuoria liikkumaan ja osallistumaan. Mainostila luo myös yhteyksiä yritysten ja seurojen välille, vahvistaen yhteisöllisyyttä ja luoden aktiivista ilmapiiriä.

 

Medianin palvelu – Selkeästi jäsennelty mainospaikkojen katalogi

Medianin palvelu tarjoaa seurajoukkueille selkeästi jäsennellyn mainospaikkojen katalogin, joka mahdollistaa mainospaikkojen helpon ostamisen, tehokkaan hallinnan ja läpinäkyvän seurannan. Palvelun avulla seurat voivat helposti viestiä mitä mainosvaihtoehtoja seuralla on tarjolla, kuinka monta katsojaa kukin mainospaikka potentiaalisesti tavoittaa ja paljonko yhteistyö seuran kanssa maksaa. Tämä läpinäkyvyys auttaa mainostajia tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja optimoimaan mainosbudjettinsa kohdentamista. Uusimpana lisäyksenä Medianin palvelussa on bundle-ominaisuus, jonka myötä pakettitarjouksien helppo nappaaminen on mahdollista. Tämä helpottaa entisestään mainostajan valintaprosessia.

Mainostaja - tavoita yleisösi siellä, missä heidän sydämensä todella sykkii. Seurajoukkueiden mainospaikkojen avulla varmistat, että viestisi saavuttaa oikean yleisön oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Seurojen tarjoamilla mainosmahdollisuuksilla luot yhteyksiä, jotka kestävät kauemmin kuin pelien viimeiset vihellykset.

 

Tutustu esimerkkeihin seurajoukkueiden tuotteistuksista:

 

Mainostaja - heräsikö kysymyksiä tai tarvitsetko apua kampanjasuunnittelussa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua sähköpostitse info@mediani.fi ja puhelimitse: +358 44 986 1636

 

Seuravaikuttaja - haluatko kuulla lisää Medianin palveluista urheiluseuroille?

Ota yhteyttä sähköpostitse info@mediani.fi tai puhelimitse: +358 44 986 1636 niin kerromme lisää ja sovitaan yhteistä aikaa palvelun esittelylle

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.