Tanssi.net - Tavoita tanssiharrastajat tehokkaasti - Nyt ostettavissa Medianista

Tanssi.net - Tavoita tanssiharrastajat tehokkaasti - Nyt ostettavissa Medianista

Haluatko tavoittaa tanssista intohimoisesti kiinnostuneet kuluttajat ja vaikuttaa heidän päätöksiinsä tehokkaasti? Tanssi.net tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa laaja ja sitoutunut tanssiharrastajien yhteisö ympäri Suomen. Voit ostaa mainospaikat nyt suoraan Medianista!

 

Tanssi.net – Suosittu ja aktiivinen verkkosivusto

Tanssi.net on etenkin lavatanssiharrastajien keskuudessa suosittu ja aktiivinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen kaikki lavatanssitapahtumat sekä muita tanssitapahtumia. Kuukausittain sivusto kerää 1,9 miljoonaa sivulatausta. Sivusto tarjoaa monipuolista ja ajankohtaista tietoa tanssiharrastajille, jotka etsivät aktiivisesti tietoa ja inspiraatiota harrastuksensa parissa.

 

Näkyvät mainospaikat – Tavoita tanssiharrastajat kattavasti

Sivuston paraatibanneri on näkyvin mainospaikka, joka sijaitsee sivun yläosassa ja tarjoaa laajan näkyvyyden. Tämä mainospaikka on täydellinen tapa kiinnittää tanssiharrastajien huomio heti heidän saapuessaan sivustolle. Boksibanneri sijoittuu sivun sisältöön ja alaosaan, ja se on hyvä tapa tavoittaa yleisö kiinnostavien sisältöjen yhteydessä.

 

Mainostaminen Tanssi.net -sivustolla tarjoaa useita etuja:

  • Laaja ja sitoutunut yleisö:

Tanssi.net tavoittaa ison määrän aktiivisia tanssiharrastajia, jotka ovat sitoutuneita ja innostuneita lajin tapahtumista.

  • Korkea näkyvyys: 

Paraatibanneri ja boksibannerit takaavat, että mainoksesi huomataan eri puolilla sivustoa.

  • Kohdennettu yleisö: 

Mainospaikat ovat suunniteltu tavoittamaan juuri lavatanssin harrastajia, jotka etsivät aktiivisesti tietoa tanssitapahtumista.

Varmista näkyvyytesi lavatanssin maailmassa ja varaa oma bannerimainospaikkasi jo tänään!

 

Lue lisää ja varaa mainospaikka:

Medianin verkkosivut: 

https://mediani.fi/tanssinet/ 

Sähköposti:

info@mediani.fi

 Puhelin:

+358 44 986 1636

 

Tavoita tanssiharrastajat ja hyödynnä lajin kasvava suosio – Mainosta Tanssi.net -sivustolla!

 

 

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.