Valtakunnallinen TV-mainonta vihdoin myös pienempien mainostajien ulottuvilla

Valtakunnallinen TV-mainonta vihdoin myös pienempien mainostajien ulottuvilla

Nyt valtakunnallisen televisiomainonnan ostaminen ja toteuttaminen on helppoa. Mikä parasta - hinnoittelu mahdollistaa myös valtakunnallisen tv-mainonnan pienemmille yrityksille! 

 

Kohderyhmänä +45 -vuotiaat suomalaiset

Eveo on uusi kotimainen, itsenäinen, valtakunnallinen ja vapaasti katsottava tv-kanava. Kanavan pääkohderyhmänä on +45 -vuotiaat suomalaiset. Tutkimusyhtiö Feelbackin toteuttaman tutkimuksen (3/2024) mukaan 75% kanavan katsojista kuuluu tähän kohderyhmään. Kanavan katsojamäärät kasvavat kohisten, Digia Oy:n reaaliaikaisen katsojamittauksen (3/2024) mukaan kanavalla on jo viikottain yli 250000 erillistä katsojaa (=nettotavoittavuus).

Kanava tarjoaa katsojille kohderyhmää puhuttelevaa uutta sisältöä ja samalla suomalaisille yrityksille kokoon katsomatta mahdollisuuden päästä kustannustehokkaasti valtakunnallisten kohderyhmien olohuoneisiin.

 

TV-lähetysten katkomainonta - kasvata viestin vaikuttavuutta lisäämällä toistoja 

Katkomainokset, eli ohjelmien tauoilla toistettavat mainokset, kasvattavat brändin tunnettuutta ja vahvistaa viestiä. Kampanjan vaikuttavuutta saa helposti kasvatettua mainostoistoja lisäämällä esimerkiksi kampanja-aikaa pidentämällä. Kun katsojat näkevät saman mainoksen useita kertoja saman ohjelman aikana tai eri ohjelmien aikana, se auttaa vahvistamaan brändin ja viestisi muistijälkeä. Markkinoinnin onnistumisessa viestin selkeys ja kohtaamisten määrä ovat keskeisessä roolissa.

Katkomainonta Eveolla on kelluvaa kanavamainontaa (= RBS) eli kanava sijoittelee mainosspotit kampanja-ajalle. Kanavalla ei ole Ei prime / off time jakoa, vaan mainosta toistetaan tasaisesti eri sisältöjen yhteydessä pitkin päivää. 

 

Tarvitsetko apua mainosaineistojen valmistukseen?

Hyvin toteutettu mainos, jolla on selkeä viesti, herättää kiinnostusta ja kasvattaa tarpeen tunnetta, joka kannustaa toimintaan kuten vierailemaan mainostajan verkkosivuilla, liikkeessä, tapahtumassa ja vaikuttaa positiivisesti ostopäätökseen. 

Jos sinulla on valmis aineisto-ohjeen mukainen materiaali, voit toimittaa sen tehtyäsi tilauksen. Mikäli sinulla ei ole vielä mainosaineistoa, autamme sinua mielellämme myös tarvittaessa mainosaineistojen valmistuksessa. Tällöin mainostajana toimitat vain logon ja 6-8 korkealaatuista kuvaa, joista valmistamme puolestasi tv-mainoksen.

 

Osta oma valtakunnallinen TV-mainoskampanja helposti muutamalla klikkauksella

 

Kampanjan tilaaminen käy helposti, näin ostat TV-mainontaa: 

  1. Valitse mainosvideon pituus. Mainosvideon pituuden (spotin) mukaan mainostoistoja tulee viikkotasolla valittu määrä. 
  2. Valitse kampanja-aika. Kampanjan pituutta kasvattamalla mainostajana pystyt kätevästi lisäämään kohtaamisten (mainostoistojen) määrää kohderyhmän kanssa kampanjan aikana.
  3. Valitse tarvittaessa mainoksen valmistus -lisäpalveluna

 

Tutustu Eveon valtakunnallisiin TV-mainostuotteisiin:

 

Kokeile valtakunnallista TV-mainontaa jo tänään, ja tilaa mainospaikka kätevästi suoraan verkosta!

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.