Improbatur-lehti

Tiedot

Improbatur on neljästi vuodessa ilmestyvä, rohkeita aiheita pelkäämätön lukiolaisten aikakauslehti. Se on journalistisesti itsenäinen julkaisu, joka käsittelee yhteiskunnallisia ilmiöitä ja kulttuuria sekä opiskeluja ja työelämää lukiolaisia kiinnostavasta näkökulmasta. Improbaturin kohdeikäryhmää ovat 15–19-vuotiaat. Lehteä kustantaa Suomen Lukiolaisten Liitto ry.

Keskimäärin noin 36 000 lukiolaista saa Improbaturin kotiinsa. Lehteä lukevat muutkin: esimerkiksi 21,1 prosenttia vuoden 2019 lukijatutkimuksen vastaajista kertoo, että vanhemmat/huoltajat lukevat lehteä. Improbaturia jaetaan myös lähes kaikkiin Suomen lukioihin ja kirjastoihin sekä marraskuussa Studia-messuilla. Viimeisin lehden tarkastettu levikki (LT 2019) on 31 501 ja kokonaisjakelu (JT 2019) 48 259.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Improbatur-lehti

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.