Suomen Lukiolaisten Liitto logo

Suomen Lukiolaisten Liitto

Tiedot

Suomen Lukiolaisten Liitto on vuonna 1985 perustettu lukiolaisten oma etu- ja palvelujärjestö. Yli 50 000 jäsenellään Lukiolaiset on Suomen suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva opiskelijajärjestö.

Lukiolaiset on ilmoittajille ainutlaatuinen yhteistyökumppani, jonka julkaisut tavoittavat hyvin 15–20-vuotiaita suomalaisia. Tiedostavat ja aikaansa seuraavat lukiolaiset ovat trenditietoisia kuluttajia, jotka aikuistumisen kynnyksellä ovat jatko-opiskelupaikkavalintojen lisäksi monien pitkäkestoisten kulutusvalintojen edessä. Nuoret ja lukiolaiset ovat yllättävän moninainen ryhmä, jolla on monipuolisia kuluttajatarpeita. Meidän avulla pystytte luomaan yhteyden kuluttajaryhmän, joka saattaa normaalisti olla haastava tavoittaa.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Suomen Lukiolaisten Liitto

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.