Omakiinteistö Jyväskylä | Asukaslehti

Tiedot

Omakiinteistö Jyväskylä | Asukaslehti jaetaan suurpainoksena alueen taloyhtiöiden asukkaille.

Lehtimainos Omakiinteistö-lehdessä tavoittaa taloyhtiöiden asukkaat, osakkaita, päättäjiä ja päätöksiin vaikuttavia toimijoita.

Omakiinteistön sisällön painopisteet ovat kiinteistöalan problematiikassa, joka voidaan jakaa karkeasti kahtia: esillä ovat niin kiinteistötekniikkaan kuin asunto-osakeyhtiön hallintoonkin liittyvät aiheet. Lehti huomioi, että taloyhtiöiden hallitustyöhön osallistuu runsaasti maallikkoja – vaikeistakin asioista kirjoitetaan kansantajuisesti uppoamatta itsetarkoitukselliseen insinöörijargoniin.

Omakiinteistön jakelulevikki on 12.000.

Lehden jakelu: Jyväskylä

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Omakiinteistö Jyväskylä | Asukaslehti

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.