Media Potentia Oy logo

Media Potentia Oy

Tiedot

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Media Potentia Oy perustettiin vuonna 2008 lehtikustannusalalle. Media Potentian missio on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Yrityksen tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja ja palveluja, joita on kiinnostava lukea ja käyttää.

Media Potentian päätuote on Omakoti-lehti, jota jaetaan alueellisesti ja kohdennetusti lähes miljoonaan pientalouteen ympäri Suomen. Muita yrityksen vakiintuneita julkaisuja ovat kiinteistöalan ammattilehdet Omakiinteistö- ja Kiinteistöratkaisut. Yrityksen mission mukaisesti tuotekehitämme jatkuvasti erilaisia teemapainoksia ja kokonaan uusia tuotteita. Vuonna 2020 päivänvalon näkee uusi julkaisu RekryForum. Huomiota tulevat saamaan myös digitaaliset mahdollisuudet.

Mediamyynnin ammattilaisemme palvelevat vuosien ammattitaidolla yrityksiä ympäri Suomen. Olitpa kiinnostunut alueelisesta tai valtakunnallisesta näkyvyydestä, mediamyyntimme tarjoaa Sinulle parhaan palvelupaketin!

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Media Potentia Oy

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.