Omakiinteistö Keski-Uusimaa | Ammattilehti

Tiedot

Omakiinteistö Keski-Uusimaa - Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän ammattilehti Kerava, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää - Lehtimainos Omakiinteistö-lehdessä tavoittaa taloyhtiöiden päättäjät ja päätöksiin vaikuttavat toimijat toimien asunto-osakeyhtiön hallituksen ostopäätösten tukena.

Omakiinteistön sisällön painopisteet ovat kiinteistöalan problematiikassa, joka voidaan jakaa karkeasti kahtia: esillä ovat niin kiinteistötekniikkaan kuin asunto-osakeyhtiön hallintoonkin liittyvät aiheet. Lehti huomioi, että taloyhtiöiden hallitustyöhön osallistuu runsaasti maallikkoja – vaikeistakin asioista kirjoitetaan kansantajuisesti uppoamatta itsetarkoitukselliseen insinöörijargoniin.

Omakiinteistö julkaistaan alueellisina painoksina karkeasti maakuntajakoa mukaillen. Lehti jaetaan osoitteellisena isännöitsijöille, asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, kuntien päättäjille sekä kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöille.Tilaa oma lehtimainoskampanja jo tänään.

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Omakiinteistö Keski-Uusimaa | Ammattilehti

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.