Ruoka ja Kulttuuri

Tiedot

Lukupaketti ruoan ja kulttuurin ystäville!

Ruoka & Kulttuuri -lehti on Tampereen talousalueella keskustan kotitalouksiin ja ravintoloihin jaettava sekä lehtitelineiden kautta leviävä julkaisu, joka nimensä mukaisesti keskittyy kulinarismiin, taiteeseen, teatteriin, kirjallisuuteen ja musiikkiin.

Emme pönötä vain korkeakulttuurin ja finediningin parissa, vaan meitä kiinnostaa sektoreiden koko kirjo laidasta laitaan. Mielestämme oma vetovoimainen kotikaupunkimme jos mikä ansaitsee tällaisen julkaisun!

Olemme koonneet monipuolisen toimittajakunnan, josta löytyy niin blogikirjoittajia, viini-, olut- ja cocktail-asiantuntijoita, ravintoloitsijoita, kokkeja kuin myös K- ja kalakauppiaita.

Tulemme julkaisemaan Ruoka & Kulttuuri -lehden neljä kertaa vuonna 2024. Lehti jaetaan Länsi-Tampereen Epilästä idän Etu-Kalevaan saakka ravintoloita ja lehtitelineitä unohtamatta.

Hyviä ja antoisia lukuhetkiä paikallisen kulttuurin ja ruoka-asioiden parissa!

Kotisivut: ruokakulttuuri.fi

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

Ruoka ja Kulttuuri

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.